Werkwijze

Binnen de praktijk bied ik behandeling aan en supervisie/deskundigheidsbevordering.

Behandeling

Na aanmelding plannen we een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Mochten wij samen na het gesprek besluiten tot intake, dan plannen we een gesprek in. In de eerste paar gesprekken kijken we samen naar jouw klachten en problemen. Na de intakegesprekken stellen we een behandelplan op waarbij we kijken welk traject het beste past bij jouw vraag. Als jij daar mee akkoord gaat dan starten we de behandeling. Mocht uit de intakegesprekken blijken dat een behandeling binnen Herstelkracht niet de juiste optie is, dan kijk ik samen met jou naar een alternatief.

Ik werk voornamelijk met verschillende therapievormen (o.a. ISTDP, schematherapie, EMDR, Sensorimotor Psychotherapy, bokstherapie). De behandeling is doelgericht en vooral toegespitst op jouw eigen vraag.

Supervisie Diagnostiek/Wetenschappelijk Onderzoek

Ik geef supervisie op het gebied van psychodiagnostiek en wetenschappelijk onderzoek. De supervisie psychodiagnostiek richt zich op psychologen die bezig zijn met hun GZ-opleiding. Voor elk supervisietraject geldt dat een eerste kennismakingsgesprek kosteloos is. Bij de start van een supervisietraject wordt een supervisiecontract opgesteld met daarin de vastgelegde doelen en afspraken.

Daarnaast deel ik graag mijn deskundigheid op het gebied van preventie, culturele psychiatrie en complex trauma door middel van lezingen en trainingen. Voor mogelijkheden kan je telefonisch contact opnemen.

Aanmelden
Aanmelden kan door telefonisch contact met mij op te nemen.

Praktijkgegevens
BIG nummer: 79927044925
AGB code: 94106789
Praktijk AGB-code: 94065875
KvK nummer: 80715435

Geregistreerd bij de LVVP
Lid van vereniging voor Schematherapie
Lid van European Society for Trauma and Dissociation